Minden, amit tudni akarsz a pakolásról

A göndör vagy a hullámos haj ápolásában a hajpakolás egy nagyon fontos szerepet játszik és sokszor különbséget tesz álmaid fürtjei és egy elektrizált, széthullt fürtös kezelhetetlen haj között. A számodra megfelelő pakolás megtalálása időbe és sok információba telhet. Örömödre, a következőkben erről beszélünk és olyan tanácsokat adunk neked, amelyek lényegesen megkönnyítik majd dolgodat.

Black Friday Akciók a Curly Girl-nél

A Black Friday az év egyik legjobban várt eseménye. Ez az a pillanat, amikor lehetőségünk van megvásárolni a kívánt termékeket, több mint előnyös áron. Mit teszünk ekkor? Több üzletben vadászunk a kedvezményes ajánlatokra, és néha a vásárlás öröme stresszé vagy csalódássá válhat, különösen, ha lemaradunk valamiről, amit nagyon meg szerettünk volna venni.

Hajápolási tanácsok tél idején

A közvetlen hidegnek kitéve, a hajadat télen nagyobb figyelemmel kell védened. Használj természetes anyagokból készül sapkát, bónusz pont, ha a sapka belseje selyemből vagy szaténból készült. Ez az anyag bánik a leggyengédebben fürtjeiddel, csökken a súrlódás és a frizz megjelenése.

Co-washing: Mi az, és miért ennyire népszerű?

Sokáig úgy tekintettünk a samponra, mint a leghűségesebb szövetségesünkre. Végül is megtisztította büszke hajkoronánkat, és egy varázslatos frissesség érzetét keltette bennünket. Idővel azonban rájöttünk, hogy a samponban lévő agresszív tisztítóanyagok eltávolítják a fejbőr által termelt természetes, a hajszálat hidratáló olajokat, ami számos mellékhatással jár, a fejbőr és haj kiszáradásától és a kutikula károsodásától a fakuló hajszínig

A sampon – használhatjuk a Curly Girl módszerben ?

Egy helyes hajmosási rutin követése a göndör vagy hullámos haj ápolásáért nehéznek tűnhet. Sokszor komplikáltnak tűnik a neked megfelelő hajápolási termékek azonosítása és ezeknek a stilizáló termékekkel való kombinálása a kívánt eredmény eléréséhez.

Mi is valójában ez a Curly Girl Methode?

Ez a módszer nagyban megváltoztatta az eddigi hajápolási elveimet. Kezdeményezője Lorraine Massey, a „Curly Girl: The Handbook” szerzője, mely nagy tetszést keltett világszerte a göndör lányok között.