Black Friday közeledik a CurlyGirl-n akár -50%-os árcsökkenéssel! Mit vásárolhatsz?

Lehetséges a Black Friday őrület nélkül átvészelni a novembert? Nekünk LEHETETLEN! Izgatottan várjuk a Fekete Pénteket és megvan rá az okunk. Ebben az évben meglepetést meglepetés után készítettünk elő, hogy a vásárlási szesszió igazán emlékezetes legyen számodra!

3 must-have Curl Keeper termék a gyerekek fürtjeire!

Egy puha és bársonyos fürtökkel megáldott csöppség gyakorlatilag egy, a közönséges halandók közé földre szállt angyal képét idézi.De e idilli kép mellé képzeld oda a haj kifésülésének gyötrelmeit, a hajmosáskor bevetett trükkök sokaságát, a lázadó tincsek, hajszálak rögzítésének nehézségével fokozva… és hirtelen az álomkép darabokra hull..

Kis karácsony, nagy karácsony: a legszebb ajándékok szeretteidnek

Az év legszebb időszaka közeledik, mi pedig türelmetlenül várjuk, hogy a legszebb ajándékokkal rakjuk tele kosarad. Egy kis ünnepi csillogás, varázslatos hangulat- amennyi csak telik belőle- és, persze, a szívből adott ajándékok, amelyek szeretteid, családod és barátaid kívánságaival és szükségeivel tökéletes összhangban vannak.

Hogyan használd ki a 2021-es Black Friday adta promóciókat : tanácsok szakértőktől.

Soha nem lehet túl korán a Fekete Péntekre gondolni! Azt nem is mondjuk, hogy mi,…

Minden, amit tudni akarsz a pakolásról

A göndör vagy a hullámos haj ápolásában a hajpakolás egy nagyon fontos szerepet játszik és sokszor különbséget tesz álmaid fürtjei és egy elektrizált, széthullt fürtös kezelhetetlen haj között. A számodra megfelelő pakolás megtalálása időbe és sok információba telhet. Örömödre, a következőkben erről beszélünk és olyan tanácsokat adunk neked, amelyek lényegesen megkönnyítik majd dolgodat.

Black Friday Akciók a Curly Girl-nél

A Black Friday az év egyik legjobban várt eseménye. Ez az a pillanat, amikor lehetőségünk van megvásárolni a kívánt termékeket, több mint előnyös áron. Mit teszünk ekkor? Több üzletben vadászunk a kedvezményes ajánlatokra, és néha a vásárlás öröme stresszé vagy csalódássá válhat, különösen, ha lemaradunk valamiről, amit nagyon meg szerettünk volna venni.

Hajápolási tanácsok tél idején

A közvetlen hidegnek kitéve, a hajadat télen nagyobb figyelemmel kell védened. Használj természetes anyagokból készül sapkát, bónusz pont, ha a sapka belseje selyemből vagy szaténból készült. Ez az anyag bánik a leggyengédebben fürtjeiddel, csökken a súrlódás és a frizz megjelenése.

Co-washing: Mi az, és miért ennyire népszerű?

Sokáig úgy tekintettünk a samponra, mint a leghűségesebb szövetségesünkre. Végül is megtisztította büszke hajkoronánkat, és egy varázslatos frissesség érzetét keltette bennünket. Idővel azonban rájöttünk, hogy a samponban lévő agresszív tisztítóanyagok eltávolítják a fejbőr által termelt természetes, a hajszálat hidratáló olajokat, ami számos mellékhatással jár, a fejbőr és haj kiszáradásától és a kutikula károsodásától a fakuló hajszínig

A sampon – használhatjuk a Curly Girl módszerben ?

Egy helyes hajmosási rutin követése a göndör vagy hullámos haj ápolásáért nehéznek tűnhet. Sokszor komplikáltnak tűnik a neked megfelelő hajápolási termékek azonosítása és ezeknek a stilizáló termékekkel való kombinálása a kívánt eredmény eléréséhez.

Mi is valójában ez a Curly Girl Methode?

Ez a módszer nagyban megváltoztatta az eddigi hajápolási elveimet. Kezdeményezője Lorraine Massey, a „Curly Girl: The Handbook” szerzője, mely nagy tetszést keltett világszerte a göndör lányok között.