Soha nem lehet túl korán a Fekete Péntekre gondolni! Azt nem is mondjuk, hogy mi, személyesen, akárhányszor szeretnénk valamit vásárolni, amire nem telik a költségvetésből, azzal vigasztaljuk magunkat, hogy “nem baj, majd Black Friday-kor olcsóbban megveszem”, de az első őszi szél szárnyán repülő sárga falevelek láttára már a Black Friday leárazásokra gondolunk és a vásárlási haditerven dolgozunk.

Viszont nem mindenki örülhet ennek az alkalomnak, mivel, mint más egyéb jó dolog, nem tart sokáig és csak azok járnak sikerrel, akik tudják, hogyan használják ki ezt az eseményt! Akkor mi a teendő? Ezt eláruljuk mi neked, az alábbiakban!

Mikorra esik 2021-ben a Black Friday?

Mint egy általános szabály, a Black Friday-t az egyik legnagyobb amerikai ünnep, a Hálaadás utáni pénteken “ünneplik”. A naptár szerint ebben az évben november 26.-ra esik majd ez a várva várt “akciós” nap.

A CurlyGirl webshopnál már lázban vagyunk, alig várjuk ezt a napot és türelmünk már fogytán van! Alig várjuk, hogy megmutassuk neked is milyen meglepetéseket készítettünk számodra! Légy résen, kövess minket, iratkozz fel hírlevelünkre, értesítéseinkre. Így az elsők között leszel, aki megtudod mekkora árzuhanások, akciók várnak rád weboldalunkon!

További megfogadható tanácsok a 2021 Black Friday leárazások alkalmával

 

Állj ki a sorból és légy szakértője a Black Friday leárazásoknak! Ne válassz találomra pár terméket, aztán lesz ami lesz, ennek általában nem lesz jó vége. Viccelődünk persze, de ugyanakkor szeretnénk, ha ez a nap sikeres lenne számodra és teljes mértékben kihasználd ezt a napot, ezért megosztunk veled pár tanácsot, persze, szakértőktől!

Tedd kosaradba (vagy kedvenceid közé) időben a termékeket. Az már tudni való, hogy Fekete Pénteken az idő aranyat ér. Ha nem használod fel az idődet okosan, kedvenc terméked nélkül maradhatsz! Ha valamit igazán, szívből szeretnél, helyezd kosaradba a leárazások előtt! De ne felejtsd ott! Mivel a készlet ezen a napon percek alatt elfogyhat, nem garantáljuk, hogy a termék angyali türelemmel fog várni, amíg eszedbe jut!

Barátkozz meg a technológiával! Mindegy milyen kapcsolatban vagy a modern technikával, nem árt egy kis felkészítő Black Friday előtt. Ha rendelkezel egy regisztrációs fiókkal, sok időt spórolsz meg és nagyobb biztonságot ad. A leárazások előtt jelentkezz be fiókodba. Ne frissítsd az oldalt többször egymás után, mivel a weboldal mesterséges intelligencia “ betolakodónak” fog tekinteni és kidobhat az oldalról. .

Egy kis kutatómunka jól jön Black Friday előtt. Nem tudsz dönteni 3 sampon közül melyiket szeretnéd? Olvass róluk, hasonlítsd össze őket, használd a szűrőket, hogy a leárazások előtt 100%-an biztos legyél melyik termékekre vadászol.

Ne gondolj csak magadra! Közelednek a karácsonyi ünnepek is, egy jobb pillanatot, mint a Black Friday a karácsonyi bevásárlások elkezdésére (és ha szerencsés vagy, akár véglegesítésére) hol találsz most? Tehát gondolj szüleidre, párodra, barátaidra, kollégáidra! Biztos barátnőd nagyon örülne egy hajápoló pakolásra, vagy párod egy új stilizáló termékre.

Vigyázz a költségvetésre! Már mondtuk és mindig mondani fogjuk: számunkra fontos, hogy anyagilag biztonságban legyél. Rád, mint egy jóbarátra ebből a szempontból is gondolunk. Anyagi biztonságodat helyezd előtérbe. Ezért ajánljuk, hogy szabj meg egy összeget, amelyet erre az alkalomra használsz fel és törekedj megmaradni a megszabott határok mögött.

 

Most már tanácsainkat tudatosan elolvasva, és felkészülve a nagy eseményre, reméljük sok örömet szerez majd neked az idei Black Friday és a kedvenc termékeidet a legjobb áron sikerül megvásárolnod és elégedetten zárod majd a napot! Maradj a közelben! Hamarosan friss hírekkel jövünk!