Lehetséges a Black Friday őrület nélkül átvészelni a novembert? Nekünk LEHETETLEN! Izgatottan várjuk a Fekete Pénteket és megvan rá az okunk. Ebben az évben meglepetést meglepetés után készítettünk elő, hogy a vásárlási szesszió igazán emlékezetes legyen számodra!

Mi a tét? Akár 50%-os árzuhanás kedvenc termékeidre! Minden termékkategória részesül egy nagy akció zuhatagban, tehát már csak annyi maradt hátra, hogy felkészülj a szezonális bevásárlásra osztozva izgatottságunkban.

Mikor? November 24-én! Sok már nincs hátra a nagy napig, és mi már várunk téged az év és az egész online hálózat legnagyobb leárazásaival! Alig várjuk, hogy megmutassuk neked is milyen meglepetéseket készítettünk számodra!

Emlékeztetünk egy pár jó tanácsra, melyek érvényesek maradnak idén is!

    1. Iratkozz fel hírlevelünkre. Így már a promóció kezdete előtt megtudod, melyik termékek a sztárvendégei ennek az eseménynek….és elárulunk még egy titkot….akik elolvassák a hírlevelet, találnak egy kis bónuszt a sorok között.

További megfogadható tanácsok a 2021 Black Friday leárazások alkalmával

 

  1. Legyen kész a kívánságlistád! És készítsd el a promóció kezdése előtt. Igaz, pár percbe telik kiválasztani a kiszemelt termékeket a kis szívecskére kattintva, de sok időt megment majd mikor rendelni akarsz.

Egy kis kutatómunka jól jön Black Friday előtt. Nem tudsz dönteni 3 sampon közül melyiket szeretnéd? Olvass róluk, hasonlítsd össze őket, használd a szűrőket, hogy a leárazások előtt 100%-an biztos legyél melyik termékekre vadászol.

Ne gondolj csak magadra! Közelednek a karácsonyi ünnepek is, egy jobb pillanatot, mint a Black Friday a karácsonyi bevásárlások elkezdésére (és ha szerencsés vagy, akár véglegesítésére) hol találsz most? Tehát gondolj szüleidre, párodra, barátaidra, kollégáidra! Biztos barátnőd nagyon örülne egy hajápoló pakolásra, vagy párod egy új stilizáló termékre.

Vigyázz a költségvetésre! Már mondtuk és mindig mondani fogjuk: számunkra fontos, hogy anyagilag biztonságban legyél. Rád, mint egy jóbarátra ebből a szempontból is gondolunk. Anyagi biztonságodat helyezd előtérbe. Ezért ajánljuk, hogy szabj meg egy összeget, amelyet erre az alkalomra használsz fel és törekedj megmaradni a megszabott határok mögött.

Mit vásárolhatsz tulajdonképpen? Mindent, amit szíved kíván! Lásd, milyen választékkal várunk.

A hajápolási termékekkel soha nem tudsz melléfogni, mikor ajándékozásról van szó! Ebben az kategóriában megtalálod a leggyengédebb samponokat természetes összetevőkkel, szilikon és szulfát nélkül, de számos hidratáló hajbalzsamra és tápláló pakolásra is rábukkanhatsz. Nem felejtjük a nagyon fontos stilizáló termékeket sem, melyeknek köszönhetően fürtjeid harciasan átvészelik még a legnehezebb heteket is, önbizalmat adva és mosolyt csalva arcodra. Természetesen a hajmosó balzsamokat sem felejthettük ki a listáról! Ne felejtsd benézni a hajfestékek közé sem, a sok szín között biztosan találsz valami pompásat!

Ahogy már említettük, közeleg a karácsonyi ajándékozási időszak, tehát látogass el a férfiakhoz is… a termékekre gondoltunk. Már most előkészítheted számára a karácsonyi vagy Mikulás ajándékot! Egy frissítő tusgél a nehéz napok után, egy hajzselé, garantáljuk, van mi közül válogatnod! És az akciók is komolyan veszik szerepüket!

A kisgyerekek mindig türelmetlenül és izgatottam várják a Mikulást és, még ha ők nem is a legnagyobb kedvelői a szépségápolásnak, egy gyengéd könnymentes samponra, egy hajzselére, mely szépen kihangsúlyozza fürtjeit, egy hidratáló balzsamra, melytől a kócok elolvadnak és a fürtök selymesek lesznek, mindig szükség lesz. Most rendelkezésedre állnak a legmegfelelőbb és legtisztább termékek, melyekkel e gyengéd fürtöket ápolhatod.

Megérkeztünk a legújabb kategóriánkhoz, éspedig: a házikedvencekhez! Várnak itt rád a Giovanni Pet Care termékek, hiszen az idei Fekete Péntek most hozzájuk is ellátogatnak az akciók!

A CGM Termékek kategóriában megtalálod különleges választékunkat a tömérdek hajápolási termék közül minden göndör hajú vásárlónk számára. Ne felejtsd a nagyon hasznos kiegészítőket se: a legmegfelelőbb hajkefék és fésűk, hajszárító sapka, hajgumi, párnahuzatok és még sok már egyéb választékát, melyek könnyebbé teszik a göndör hajúak, és nemcsak, mindennapjait!

 

Fogadd tehát tárt karokkal a Black Friday promóciónkat! Emlékeztetünk: az árak akár 50%-al is csökkenhetnek! Találkozunk hamarosan, csütörtökön és pénteken egy szuper vásárlási szesszióra!