Az amerikaiak azt mondják, hogy a téli ünnepek szezonja a Hálaadással kezdődik. Mi nem lépünk a nyomukba, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk teljes egyetértésben velük: mi viszont úgy gondoljuk, hogy az év legcsodálatosabb időszakának kiindulópontja nem más, mint a Fekete Péntek.

Történelmileg a Fekete Péntek (mi így hívjuk, bár egyáltalán nem fekete, éppen ellenkezőleg, tiszta rózsaszín a vásárlók számára) az Egyesült Államokban egybeesett a hálaadás utáni péntekkel, és a vásárlási szezon kezdetét jelképezte. Ezen a mágikus csütörtökön a boltok ajánlatokkal és kedvezményekkel üdvözölték ügyfeleiket, és néhányan még tovább mentek, és korábban nyitották meg kapuit, néha még ünnepnapokon is.

Innen a hisztériáig csak egy lépés kellett és biztosak vagyunk benne, hogy te is láttál megdöbbentő képeket az ügyfelekről, akik fizikailag bántalmazzák egymást, hogy különleges áron megragadják a kívánt tárgyat. Örülünk, hogy manapság a fizikai áruházak végigsétálása véget ért, mert így megszabadulunk a „hajcibálás” veszélyétől.

Ez nem jelenti azt, hogy a pixelekkel való veszekedések néha nem olyan „szórakoztatóak”. Éppen ezért készítettünk neked egy kockázatmentes Black Friday vásárlási útmutatót, majd a legjobb híreket adjuk neked!

1.Vessél be minden biztonsági intézkedést, és barátkozz meg a technológiával!

Jön a Fekete Péntek, éjfél van, és nyugodtan belépsz a weboldalra, célozva a kívánt objektumot. Akár drága pakolás, akár tisztító sampon, tudnod kell, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy elkapkodják előled! Tehát alaposan készülj fel. Először is, jelentkezz be a CurlyGirl fiókodba a nagy nap előtt. Ha már van fiókod, frissítsd adataidat, különösen a címed és a telefonszámod – ha megváltoztak – és a fizetési adatokat. Így egy lépéssel mindenki előtt vagy.

És a kívánságlista funkció varázslatos! Hogyan használod azt? Nyomd meg a szív ikont a kedvenc termékeidnél (ismételten, a Black Friday előtt). Így készíthetsz egy listát a kedvenceidről, amelyeket közvetlenül megnézhetsz, amikor jön az akció áradat!

Tipp szakértőtől? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy tájékozódj időben a legfrissebb ajánlatokról. Kövess minket a közösségi oldalainkon is, mert az információ erő és hatalom.

  1. Tervezz, tervezz, tervezz!

Amikor a stressz érezteti jelenlétét, kísértésbe eshetünk, hogy megvásároljuk az első tárgyakat, amelyekre pillantást vetünk, hogy később rádöbbenjünk, hogy valójában nem nyertünk semmit az egészből. Ezért fontos, hogy készíts egy kis listát, amely tartalmazza mind a szükségest és a kívánságot. Ne felejtsd el figyelembe venni szeretteidet és a Karácsony közeledését!

Miben különbözik ez a kívánságlistás kezdeményezés? Ha a célod egyértelmű és szem előtt tartod, jobban összpontosítasz, és jobban átlátod a dolgokat. Mindenesetre azt tanácsoljuk, hogy nézz körül a kívánságlistán kívül is, mert valódi kincseket fedezhetsz fel.

  1. Légy türelmes!

Türelem rózsát terem még Fekete Péntek napján is, és szabadon és sértetlenül átjutsz a másik partra. Értékes tanácsok itt? Ne frissítsd az oldalt idegesen, a félelmek és idegek által vezérelve. Megkockáztathatod, hogy a hozzáférésed blokkolva lesz a webhelyhez.

A másik végletnél pedig még a vásárlást sem vesztegetheted feleslegesen. Lehet, hogy elveszíted, amit a kosárba tettél, mert a készletek gyorsan fogynak.

  1. Vásárolj okosan, ne kényszeresen!

Nem fogsz sok üzletet látni, amelyek óvatosságot javasolnak a vásárlóknak, de TE a mi ügyfelünk vagy,  és nagyra értékelünk. Bárhonnan is vásárolj, szabj ki egy meghatározott összeget, és tartsd be!

A nagy hír! November 24-én kezdődik a Black Friday! A pénteki nagy vásárlás érkezik a CurlyGirl-n akár 50% -os kedvezményekkel. Kényeztesd magadat és szeretteidnek, és ünnepelj.

Készen állsz?