Az év legszebb időszaka közeledik, mi pedig türelmetlenül várjuk, hogy a legszebb ajándékokkal rakjuk tele kosarad. Egy kis ünnepi csillogás, varázslatos hangulat- amennyi csak telik belőle- és, persze, a szívből adott ajándékok, amelyek szeretteid, családod és barátaid kívánságaival és szükségeivel tökéletes összhangban vannak.

Ebben az évben többször kitűztük azt a célt, hogy döntéseink és választásaink tudatosabbak és felelősségteljesek legyenek. Adj kevesebbet, és mégis sokat és dönts a természetbarát, tiszta termékkínálatunk mellett, ajándékozz jót, kellemeset, egészségeset,

Mi  hisszük, hogy a minden ajándék mögött ott rejlő szeretet, tisztelet, törődés, figyelem számít a legtöbbet neked, szeretteidnek és a természetnek. Termékkínálatunk ezekkel az értékekkel árassza el az ünnepeket otthonodba!

Ennek érdekében több kategóriába soroltuk a számodra fontos embereket és az alábbiakban külön-külön minden kategóriának ajánlunk termékeket és tanácsokat, hogy a karácsonyi ajándékozás

És… Hogy szebbé tegyük az ajándékvásárlást, Karácsonyi Vásár lesz nálunk, a CurlyGirl-nél, december 15 és 17 között. 20% kedvezmény minden termékre az ALL-20 kuponkód használatával. Tedd kosaradba az ajándéktermékeket, ami tetszik, mindent amit szíved kíván, írd be a kódot a megfelelő mezőbe és kész is vagy!

Ajándék édesanyáknak

Mindenki életében van egy fontos személy: az édesanya. Sokszor, a saját maga szükségeiről, kívánságairól is képes lemondani gyerekei, családja jóvoltáért, ezért a Jézuska tele puttonnyal kell érkezzen hozzá. Fedezd fel a számára tökéletes termékeket az alábbi sorokban.

Tudjuk, hogy az Anyák nem rendelkeznek sok szabad idővel, amit saját magukra tölthetnek. Vigyázz te a fürtjeire, hullámaira, és ajándékozd meg őt egy restrukturáló hajpakolással, mely pár perc alatt csodákat művel! A MaterNatura restrukturáló hajpakolás ideális száraz, sérült, vegyi- vagy hőkezelt hajra zabkivonatban, Moringa olajban, lenmagban, vitaminokban, aminosavakban és zsírsavakban gazdag formulájának köszönhetően, mely hidratálja, védi és regenerálja a hajszálakat, a fejbőrt pedig táplálja. Az eredmény egy selymes, puha és hidratált lesz, mint a régi gyerekkori emlékeidben!

A mindennapos otthoni munka, sürgés forgás nélkülözhetetlen eleme: a hajgumi. A Natural Hysteria Silk Scrunchie 100% természetes selyem anyagja nem sérti a hajszál felületét. A szokásos hajgumikkal ellentétben, Natural Hysteria selyem hajgumi gyengéden bánik a hajjal sima és súrlódásgátló felületének köszönhetően. Hasznossága mellett stílusos is, egy konty, vagy ünnepélyesen felfogott haj nagyon elegánssá válik ezzel a hajgumival! Göndör hajú Anyák számára pedig az éjszaka felfogott haj miatt sem kell aggódniuk, hogy fürtjeik nem vészelik át az éjszakát!

Ajándék nagymamának, nagynéninek

Fejezd ki háládat és szeretetedet előttük is, mert a nagymamák és nagynénik nélkül nem lennél az az ember aki ma vagy! Fedezd felé a CurlyGirl ajándékajánlatát e különleges személyek számára!

Nagymamád panaszkodik, hogy hull a haja? Tegyél a karácsonyfa alá egy, ennek a problémának megfelelő sampont a Dr. Konopka’s-tól! Imádni fogja! Összetétele levendula eredetű olajokra és kivonatokra alapszik. Ezeknek köszönhetően eltávolítja az korpát a fejbőrről, nyugtatja az irritált érzékeny fejbőrt, erősíti a hajszálgyökereket, így ezek nem fognak tovább hullni! Ennyi jó, pozitív hatás csak egy, a karácsony szellemében adott ajándékban rejtőzhet csak!

A nagynénik öröme is fontos számodra, ahogy számunkra is! A karácsonyi ünnepek egyik jellegzetessége a sok szín, a piros, a zöld! Tedd színesebbé az ünnepeket a Shea Moisture Rice Purple Water hajszínvédő erősítő pakolással! Védi a festett haj színét, erősíti a vegyi kezelésnek alátett hajszálakat. A vad orchidea és lila ibolya kivonatai életre keltik a festett hajat és nemcsak! Az eredmény egy igazán hidratált, egészséges és erős hajkorona!

Ajándék legkedvesebb barátnődnek

Az a különleges személy, az a gyönyörű lélek, amely szebbé teszi napjaidat, minden jót megérdemel! Lázadó, egyedi stílusa, személyisége van? Fektesd erre a hangsúlyt és ajándékozd meg egy Crazy Color szemipermanens hajfestékekkel: a Curlygirl webshopon számos élénk, lázadó, fiatalos szín közül válogathatsz! A Crazy Color hajfesték intenzív, vibráló színeket biztosít, melyek akár 8 hét után is láthatóak!

A fésülködés sokszor a nap legkevésbé várt pillanata! Tedd emlékezetessé az idei karácsonyt egy rugalmas hajkibontó kefével! Barátnőd örökre hálás lesz majd neked! Legyen ez az utolsó év, amikor a fésülködés kellemetlen, fájdalommal és kényelmetlenséggel jár! A hajkibontó kefe göndör és egyenes hajon egyaránt hatékony. Ha a barátnődnek göndör haja van, a fürtök kifésülése, a termékek eloszlatása és a stilizálás gyerekjáték lesz! Ha a barátnőd haja pedig egyenes, akkor az egyszerű fésülködés és a gyors hajsimítás garantált lesz!

Ajándék párodnak, férjednek

Fejezd ki érzelmeid és érzéseid iránta egy neki tökéletes ajándékkal, amelyre jóban rosszban számíthat, akárcsak rád! Nem fogja jobban szeretni a Cantu Men 3 az 1-ben sampon- balzsam- tusgél-t, mint téged, de biztosan értékelni fogja! A koffein és a kendermag javítja a haj minőségét, hidratálja a száraz fejbőrt és hajat, kenderőlaj  tartalmának köszönhetően megfelelő hajbalzsamnak de még tusfürdőként is megállja a helyét! Illata pedig… tiszta pasi!

Manapság újra divatba jött, és egyre több férfi szorgosan és türelmesen ápolgatja szakállát! Ha párod is ebbe a kategóriába tartozik, akkor mindenképp ajándékozd meg őt a Righteous Roots Rx olajjal! Hidratálja az arcbőrt, amely a sűrű arcszőrzet alatt kevés hidratáló és tápláló anyaghoz jut. Puhítja a durva arcszőrzetet, hidratálja azt és könnyen kezelhetővé teszi!

Ajándék nagytatáknak/nagybácsiknak

Tudjuk, miért olyan nehéz ajándékot vásárolni a férfiaknak, akik minden napos részei életünknek: praktikus létük nehezen kielégíthető.

A hajápolás náluk egy sampont jelent, ezért ajándékozd meg egy hatékony termékkel! A Bioearth tisztító sampon épp annyira praktikus, mint ők! Hatékonyan tisztítja a fejbőrt, növényi illatai frissesség érzetét adják! Gazdag habot képez, így igazán érezhető az eredmény: tiszta fejbőr, tiszta haj!

Még ha nem is mondja, de Nagyapu biztos bánkódik, hogy haja már nem dús, mint fiatalkorában! Épp ezért nagyon fogja értékelni a Curls Blueberry Bliss hajnövekedés serkentő olajat! Ez egy erősítő, tápláló és regeneráló olaj. Sok gyümölcsből kinyert olajat tartalmaz. Kicsi a bors de erős: ez a szérum mottója! Minden benne van, ami dús hajat eredményez! Csak egy pár perc masszírozás pár csepp olajra, hosszútávon csodákra képes!

Ilyen ajándékokkal a karácsonyfád körül az ünnepi hangulat egyedi lesz! Tele varázslattal, szeretettel, tisztelettel! És a körülötte ülők arcán ott lesz az igazi öröm jele: egy őszinte mosoly. Mi pedig kívánunk egy hópelyhes, meleg, szeretetben gazdag Karácsonyt!