Egy puha és bársonyos fürtökkel megáldott csöppség gyakorlatilag egy, a közönséges halandók közé földre szállt angyal képét idézi.De e idilli kép mellé képzeld oda a haj kifésülésének gyötrelmeit, a hajmosáskor bevetett trükkök sokaságát, a lázadó tincsek, hajszálak rögzítésének nehézségével fokozva… és hirtelen az álomkép darabokra hull..

Szerencsére és nagy örömünkre vannak olyan termékek, amelyek segítenek ápolni csöppséged gyönyörű fürtjeit. Ma az egyik ilyen márkáról mesélünk neked, amely a rakoncátlan fürtök fürdőszobáját harmóniával tölti el és a fésülködést pedig gyerekjátékká változtatja!

Íme a két termék, ami szerte a világon megszépítette az anyák és a gyerekek életét!

Hajápolás gyerekeknél: Curl Keeper, az anyukák hőse világszerte

A Curl Keeper termékei egy könnyű, egyszerű, de ugyanakkor hatékony göndör hajápolás vágyából születtek. Mind a hajformázó termékek, amelyek a legkívántabb, de ugyanakkor a legnehezebben kezelhető hajszerkezet stilizálására alkalmasak, mind a mélyhidratáló hajápolási termékek, kezelések, amelyek a hajszál belsejébe hatolva fejtik ki hatásukat megtalálhatóak ennél a márkánál.A Curl Keeper termékek kifejezetten a haj elektrizálódásának leküzdésére szolgálnak, de ugyanakkor segítik a fürtök kihangsúlyozását, rögzítését, védik őket és visszaadják eredeti fényét. De a Curl Keeper igazi segítség, egy igaz barátja a gyerekek hajának is. Természetes összetevőinek köszönhetően, mert a CurlyGirl-nél így szeretjük őket, csodákat tesznek csöppséged fürtjeivel. Íme az általunk ajánlott termékek!

Curl Keeper / Kinder Curls Magic Mist nem csak fantáziamozgató csomagolásban érkezik, de rendkívül hatékony is.Kifejezetten azoknak az angyali fürtöknek van szentelve, amelyektől megremeg a szíved, a termék feloldja azokat a gubancokat is, amelyek gyakran szenvedéskönnyeket okoznak neked és kicsidnek egyaránt. A Curl Keeper / Kinder Curls Magic Mist mélyen hidratálja a hajszálakat, így könnyebben fésülhető, mint valaha. Bónusz: a haj síkos, sima textúrája nagyon megkönnyíti majd a formázás, kezelhetőbbé teszi azt. Ki mondta, hogy a napi fürdés nem lehet ismét az a pillanat, amikor közelebb kerülsz csöppségedhez, kellemes időt tölthetsz el vele?

Hogyan használd? Permetezz Curl Keeper / Kinder Curls Magic Mist-et gyereked tincseire, több figyelmet szentelve a problémás, gubancos területekre. Hagyd hatni 30 másodpercig, hogy a termék kifejtse “varázsát”, majd kezdd el gyengéden fésülni a tincseket. Ne felejtsd el kibogozni a csomókat a hajszálvégektől a gyökerek fel haladva, és közben “gyakorolni” a kicsi türelmét egy magával ragadó mesével. Ne öblítsd ki a terméket a hajból.

 

Krém a fürtökre

Jól átvészelted a fésülködést, és kis hercegnőd vagy lovagod még mindig tágra nyílt szemekkel néz rád, csodálkozva, hogy ezúttal már nem fájt az egész művelet? Nincs más dolgod, mint újraaktiválni a fürtök formáját, és egy krémmel puhává varázsolni őket, amiért több, mint hálás leszel.

A Curl Keeper / Kinder Curls Creamy Curls kifejezetten a tincsek hidratálására és a szükséges nedvesség biztosítására szolgál. A krém igazi kényeztetés a gyönyörű fürtökért: megvan az a nagy előnye, hogy nem nehezíti a hajszálakat, tincseket vagy a fürtök nem lesznek olajas kinézetűek, ahogy ez sok más termék használatakor előfordul. A fürtök életre kelne, definiáltak lesznek, visszanyerik puhaságukat, rugalmasságukat és remek illatfelhőbe bújnak!

Curl Keeper / Kinder Curls Creamy Curls azonnal alkalmazható a csöppség hajának kifésülése után. Vigyél fel bőséges mennyiséget nedves hajra, és oszlasd el egyenletesen. Ezután stilizáld a fürtöket ujjaiddal vagy használj egy ritka fogú fésűt. Hagyd megszáradni egészen és gyereked máris készen van mosolyt csalni az arcokra és szíveket lágyítani még a legridegebb emberekben is! Ha fixálást szeretnél elérni, akkor a használd a Curl Keeper / Kinder Curls Super Curls hajgélt.

Adj esélyt a Curl Keeper termékeknek, hogy gyereked fürtjeit olyan boldog, játékos fürtökké varázsolják, mint milyen maga a gyermekkor. Vezesd be a hajápolási rutinba a Curl Keeper / Kinder Curls Magic Mist öblítés nélküli balzsamot is, a Curl Keeper / Kinder Curls fürtkrémet és a Super Curls hajzselét  és írd meg nekünk, milyen eredményeket értél el. Alig várjuk, hogy csak jókat halljunk tőled!