A karácsony mintha nem lenne az igazi egy kis stressz és feszültség nélkül, amit az ajándékok keresése és vásárlása alatt élünk át! Ne érts félre bennünket, nem szeretjük a drámát, de értékeljük a tökéletes ajándék keresésének szeszélyét, az izgalmat, amely szívünket édes várakozással tölti meg, sőt a bizonytalanságot is, a dilemmákat, mint „vajon tetszeni fog neki az ajándék?”

Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy ezek az érzelmek a karácsonyi varázs természetes részei, szeretnénk megkönnyíteni számodra az ünnepi fáradozást, ezért még izgalmasabban nyitjuk meg az éves karácsonyi vásár kapuit! Sem több, sem kevesebb, mint 20% kedvezményt kapsz mindenre, amire a szíved vágyik! Melyik termékekre? Az EGÉSZRE! Ha ünnep, akkor legyen ünnep, és büszkék vagyunk arra, hogy az Angyalka idén is hozzánk fordul a tökéletes ajándékokért!

Íme, egy kis összefoglaló a legszebb karácsonyi ajándékokkal, amiket karácsonyra készíthetsz! Ezek csak javaslatok, végül is te tudod a legjobban, mit kívánnak szeretteid!

De az biztos, hogy nem tévedhetsz egy pakolással! Miért? A nők számára a haj egészsége és állapota nagyon fontos, sőt könnyedén befolyásolja a jókedvet is. A legkézenfekvőbb termék, amellyel könnyedén és intenzíven tudod otthonod kényelmében ápolni a hajadat! Sőt édesanyád, a legjobb barátnőd, a nagymamád és az összes unokatestvéred használ pakolást! Ezzel tényleg sikerül a legtökéletesebb ajándékkal meglepned őket!

Ki nem örülne egy erős, hidratált és fényes hajnak? Ez a Shea Moisture mindhárom kritériumot teljesíti. Az avokádó olaj, kókuszolaj és Shea vaj mélyen hidratálják még a legszárazabb hajat is! A selyemproteint és 3 aminosavat tartalmazó formulája erősíti a hajszálat és megelőzve ennek töredezését. És amikor a haj hidratált és a hajszál egészséges, a csillogás, a fényesség az már magától érthető! Ami pedig még különösebbé teszi, hogy egyenes hajon is tökéletes eredményeket hoz!

A mindig tökéletes fürtök és hajkorona ellensége a hamar zsírosodó fejbőr! A Giovanni Golden Wheat sampon erős formulája képes eltávolítani a felesleges szébumot és termékfelhalmozódást, meghosszabbítva a hajmosások közötti napokat!Biztosan már eszedbe jutott valaki, akinek ez lenne a legnagyobb ajándék: hogy ne kelljen olyan gyakran hajat mosnia! Ajándékozd meg őt ezzel a samponnal és légy te, akinek a legnagyobb ajándékot köszönheti!

Fejezd ki  érzéseidet párod, férjed, édesapád iránt egy neki tökéletes ajándékkal, amelyre jóban -rosszban számíthat, akárcsak rád! A Giovanni Men 2az1-ben Sampon és balzsam biztosan értékelni fogja! Melyik férfi nem szereti a praktikusságot? Aloe Vera, B5 vitamina, zsályakivonat, mind javítják a haj minőségét, hidratálja a száraz fejbőrt és hajat.

Nincs szebb ünnep annál, amit a gyerekekkel együtt töltesz el! Tele varázslattal, az ártatlansággal, kacajjal és a sütemények illatával: az utolsóval pedig mi foglalkozunk a Curls Baby Patty Cake balzsammal. Hidratáló formulája tartalmazza a szójababból származó vitaminokat és fehérjéket, valamint az Aloe Verából nyert antioxidánsokat, lenyűgöző édes illatával és selymes textúrájával, amely a hajmosást játékká varázsolja!

A karácsonyi ajándékok listájáról nem hiányozhatnak négylábú barátaid sem! Mi a véleményed a zabpehely és a kókusz hab-samponról? A Giovanni Pet Care pontosan tudja, mire van szükségük a kisállatoknak: egy öblítés nélküli, vízmentes formula, amely tisztítja és hidratálja a bundácskát. Vegán összetételével ez a hab-sampon eltávolítja a kellemetlen szagokat, enyhíti a viszketést és hidratálja a száraz területeket, csodálatos fényesen hagyva a bundát: hú micsoda karácsonyi ajándék!

És hátra maradt a legfontosabb személy, akire idén gondolnod kell! TE! Megérdemled a legnagyobb és legszebb ajándékot a sok segítségért, kedvességért, amellyel szeretteidet boldoggá tetted az év minden egyes napján! Ajándékozd meg magad egy kellemes illatú, kényeztető hajpakolással, melynek kiegyensúlyozott formulája 10 perc alatt hidratálja és erősíti a hajadat, sűrű állaga pedig segít a hajad kifésülésében. A Curls Blueberry Bliss hajpakolással ellazulhatsz a karácsonyi fergeteges készülődés után!

Öltöztesd ünnepi viseletbe fürtjeidet a Flora&Curl Volumennövelő hajhabbal! Könnyű, levegős textúrájú stilizáló termék, mely definiálja, kihangsúlyozza és rögzíti fürtjeidet, melyek ragyogóan fognak tündökölni majd a családi fotókon! A szép eredmény mellett ez a hajhab gondoskodik arról, hogy a benne található két fehérjével erőssé és egészségessé tegye tincseidet

Hogyan aktiválhatod a 20%-os kedvezményt? Elmondjuk holnap reggel 9 órakor! A promóció december 13 és 15 között zajlik, tehát tökéletes ahhoz, hogy időben megvásárolj és előkészíts minden ajándékot szeretteid számára! Az angyalka létezik.. és az TE vagy!