A közvetlen hidegnek kitéve, a hajadat télen nagyobb figyelemmel kell védened. Használj természetes anyagokból készül sapkát, bónusz pont, ha a sapka belseje selyemből vagy szaténból készült. Ez az anyag bánik a leggyengédebben fürtjeiddel, csökken a súrlódás és a frizz megjelenése.

Ha göndör vagy hullámos hajad van, akkor a stilizáló termékeid közé szoríts be egy hajformázó krémet is. Télen, az alacsony hőmérséklet miatt fürtjeidnek különösebb módon szükségük van hidratálásra. Ajánljuk a Shea Moisture Omega 3,6,9 inkamogyorós Smoothie-t, mely nem csak hidratálást, hanem védelmet is biztosít fürtjeidnek, még 0 fok alatt is.

 Volumen

Mondj le a sóspray használatáról, mert tőle a hajad, főleg télen, sokkal szárazabb lesz, tehát inkább fektess bele a csodálatos Innersense I Create Volume krémbe. A termék formulája organikus mézkivonaton alapszik, mely hidratál és könnyű rögzítést biztosít. Tartalmaz Aloé Vera-t, mely selymes textúrát biztosít, segíti a haj ellenálló képességét. A Rooibos tea 50x több antioxidánst tartalmaz, mint a zöld tea. Ez a krém fürtjeidet rugalmassá, bársonyossá és hajadat könnyen kezelhetővé teszi.

Vidd fel nedves hajra ujjaid segítségével és adj formát fürtjeidnek, majd szárítsd meg hajad hajszárítóval.

Hidratálás

Ha nyáron nagyon jól hidratálhatod hajad csak egy balzsam segítségével is, nos télen teljesen más a helyzet, mert szükséged van egy nagyon hidratáló és tápláló pakolásra. A göndör, száraz és sérült hajra ideális Mielle Intenzív hidratáló pakolás babassu és menta kivonattal lesz hajad szépségének titka a hópelyhek időszakában. Intenzíven hidratálja és életre kelti dércsípte fürtjeid, megelőzi a frizz-t, amely főleg télen van jelen és puhán, selymesen hagyja a hajad. A pakolás festett hajra is egyaránt tökéletes, mert nem halványítja a haj színét.

Javító sampon

Ha a hajad már jelzi, hogy ő ezt már nem bírja, akkor mutasd meg neki, milyen szép lehet a tél a The Mane Choice Ancient Egyptian javító hajerősítő sampon segítségével. A termék a legritkább és legelőnyösebb természetes olajokat tartalmazza, mint például a mongongo, a baobab, a fűz és a Kalahari dinnye, de nagy számban a fürtöket hidratáló és védő hasznos zsírsavakat is tartalmaz. A sampont naponta használhatod, megjavítva a sérült kutikulákat és gyengéd tisztítást biztosítva. Szeretni fogod!

 

A CurlyGirl-nél szeretjük felfedezni minden alkalommal az élet szép és világos részét, és ezért kedveljük a telet annak makulátlan hó fehér mezőivel és vattacukorfáival. A legfontosabb mindig az marad, hogy hallgass fürtjeidre. Ha figyelsz rájuk, elmondják, mire is van pontosabban szükségük.