New

Cantu Shea Butter – Hair Dressing Pomade, pomádé göndör hajra 113 g

Ez a pomádé göndör és nagyon göndör hajra készült.

-stílizáló termék

– rögzít és definiál

– simít

3,090Ft

10 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 874211002685

Brands: Cantu

Cantu Shea Butter Hair Dressing Pomade simává teszi a hajvonalat és a rakoncátlan tincseket. Lezárja a hidratálást, rögzíti és fényt ad. A fürtök puhák és jól definiáltak maradnak. Használható természetes hajra vagy kémiai vagy hőkezelésnek kitett hajra. Ajánlott különböző védőfrizurákhoz is.

HASZNÁLAT

Vidd fel a pomádét a tenyeredbe vagy az ujjaid hegyére, és alkalmazd a hajon. Használható nedves, száraz vagy vizes hajon.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Tömeg 0.2 kg
Célcsoport

Fürttípus

,

Hajtípus

, ,

Petrolatum, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Paraffin, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cantu Shea Butter – Hair Dressing Pomade, pomádé göndör hajra 113 g” értékelése elsőként