New

As I Am – Rosemary Styling Mousse, göndör hajformázó hab 237 ml

Ez a hab hullámos, göndör és nagyon göndör hajra is alkalmas.

rugalmas tartás

minimalizálja a haj szöszösödését

hajformázó termék

5,590Ft

79 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 858380045629

Brands: As I Am

Az As I Am Rosemary Styling Mousse rugalmas tartást biztosít, merevség érzete nélkül. A haj puha, fényes és hidratált marad. Aminosavakat tartalmaz amelyek erősítik a hajszálakat. Nyugtató rozmaring- és borsmentaolaj illata van. Az adagoló pumpával könnyen felvihető. Segít megelőzni a haj szöszösödését.

Kettős előnyt nyújt: akár 30%-kal erősíti és ugyanennyire hidratálja a hajat.

Kulcsfontosságú összetevők:

Rozmaringolaj: Védi a hajat a károsodástól, javítja a véráramlást mint értágító. A 10%-os rozmaringolaj koncentráció hatékonyabb mint a 2%-os minoxidil.

Mentaolaj: Enyhíti a fejbőr viszketését. Természetes illatot és hűsítő érzést nyújt a fejbőrnek.

Melatonin: Javítja a haj vastagságát és sűrűségét. Klinikai vizsgálatok szerint a melatonin megelőző kezelés az alopecia és a hajhullás ellen, késlelteti a haj öregedését.

Réz tripeptid: Erősíti a hajhagymákat, javítja a haj rugalmasságát és serkenti a haj növekedését.

HASZNÁLAT

Moss hajat samponnal és kondicionálóval. Rázd fel jól a habos flakont. Kezdetnek használj 1-2 pumpálásnyi habot és szükség esetén vigyél fel többet. Oszlasd el egyenletesen a habot a haj hosszán fésű segítségével. Formázd a hajat a kívánt stílusra. Szárítsd meg a hajad.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoyl Glutamate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Copper Tripeptide-34, Phytosterols, Biotin, Melatonin, Glycerin, Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer, Sodium Lauroyl Lactylate, Polyquaternium-55, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-2 Isostearate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„As I Am – Rosemary Styling Mousse, göndör hajformázó hab 237 ml” értékelése elsőként