New

Innersense – I Create Shine, hajfény szérum 50 ml

18,090Ft

11 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 850006575701

Brands: Innersense

Az Innersense I Create Shine egy szérum, amely fokozza a haj fényét, így élvezheted hajad legragyogóbb és legegészségesebb változatát. Nevezhetjük egy kis üveg napsugárnak is. Szilikonmentes formulája gondosan és figyelmesen összeállított könnyű olajkeveréket tartalmaz, hogy garantálja a tükrös fényt, a védelmet a károsodástól és a fokozott hidratálást. A szezámolaj gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, amelyek táplálják a fejbőrt és a hajhagymákat, elősegítve a haj természetes növekedését. A makadámiaolaj, amely vitaminokban gazdag és könnyű, tápláló textúrájú, segít a haj hidratálásában. A tőzegáfonyaolaj antioxidánsai révén enyhíti a fejbőr esetleges viszketését, amelyet gyakran a szárazság okoz. Ennek a szérumnak a finom lótuszvirág illata frissességgel tölti meg a hajat és hangulatjavító hatása van.

Ideális minden hajtípusra.

HASZNÁLAT

Lélegezz mélyen és kapcsolódj a jelenhez. Tegyél 1-2 csepp szérumot a tenyeredbe és dörzsöld össze hogy felmelegítsd és aktiváld az olajokat a formulában. Ezután simítsd végig a száraz vagy enyhén nedves hajon. A ragyogó fánzes hajad a te tükröződésed.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate* (Olive Oil), Ethyl Macadamiate* (Macadamia Oil), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiable, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Coco-Caprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Triethyl Citrate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Fragrance*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol, Malic Acid

*ellenőrzött szerves összetevő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Innersense – I Create Shine, hajfény szérum 50 ml” értékelése elsőként