New

Not Your Mother’s – Curl Talk 3-in-1 Conditioner, 3 az 1-ben hajbalzsam 355 ml

Ez a multifunkcionális balzsam minden hajtípusra alkalmas.

három funkciós termék

-proteint tartalmaz

könnyű formulával rendelkezik

10,090Ft

21 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 688047130616

Brands: Not Your Mother’s

A fürtjeid ápolása időnként eltérő módon nyilvánulhat meg. Pontosan ezért a Not Your Mother’s 3 az 1-ben egy hidratáló balzsam ami használható leave-in balzsamként (nem kiöblítendő), hagyományos balzsamként vagy akár hajmosó balzsamként is. Szigeteli a nedvességet és visszaadja a fürtök rugalmasságát. Rice Curl Complex-szel formulázva, a rizs, aminosavak és enzimek keveréke hidratálja, védi és erősíti a hajat.

Nem tartalmaz: szulfátokat, szilikonokat, parabéneket, ftalátokat, alkoholokat, glutént, mesterséges színezékeket.
Nem tesztelték állatokon.
Festett hajra is alkalmas.

HASZNÁLAT
Vigyél fel bőséges mennyiségű balzsamot nedves vagy száraz hajra. Használd a kívánt célra: hagyományos balzsamként, leave-in balzsamként vagy hajmosó balzsamként.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Quaternium-91, Shea Butter Ethyl Esters, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Lactobacillus/Tomato Fruit Ferment Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Keratin Amino Acids, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Acyl Coenzyme A Desaturase, Hydroxyethylcellulose, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Not Your Mother’s – Curl Talk 3-in-1 Conditioner, 3 az 1-ben hajbalzsam 355 ml” értékelése elsőként