Mielle – Rosemary Mint LIGHT Scalp & Hair Strengthening Oil, erősítő olaj fejbőrre és hajra 59 ml

Ez az olaj minden hajtípusra alkalmas, legyen az egyenes, hullámos vagy göndör

erősít és javít

látható hajnövekedést eredményez

ideális alacsony porozitású hajra

6,790Ft

180 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 850035582916

Brands: Mielle

Mielle Rosemary Mint Light Scalp & Hair Strengthening Oil egy könnyű olaj, amely rozmaringgal, mentával és biotinnal van dúsítva, hogy felfrissítse a fejbőrt és a hajszálat, egészségesebbé és erősebbé téve azt. Finoman hidratál és fényt ad, serkenti a növekedést. Ideális az alacsony porozitású hajra vagy védő stílusokhoz, beleértve a fonatokat is. Ennek az olajnak a kulcsfontosságú előnye, hogy sokkal könnyebb formulával rendelkezik, mint a klasszikus Mielle rozmaringolaj.

Nem tartalmaz: parabéneket, szulfátokat, paraffint, ásványi olajokat, DEA-t. Állatokon nem tesztelték.

ALKALMAZÁS

Napi használat: Vigyél fel egy kis mennyiségű olajat a fejbőrre és a hajvégekre. Ne öblítsd le.
Alacsony porozitású haj kezelésére: Vidd fel az olajat a hajra, egyenletesen eloszlatva a végekig. Tegyél fel egy hidratáló sapkát és hagyjd hatni körülbelül 20 percet. Öblítsd le, majd folytasd a szokásos hajmosási rutinnal.
Fejbőr kezelésére: Osszd négy részre a hajad. Vigyél fel egy kis mennyiségű olajat a fejbőrre, és masszírozd be az ujjaiddal vagy egy fejbőr kefével, majd simítsd el a hajvégekig. Ne öblítsd le, és formázd a hajad tetszés szerint.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chensis (Jojoba) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Nicotinate, Biotin, Pogostemon Cabin (Patchouli) Leaf Oil, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Apium Graveolens (Celery Seed) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Arctium Lappa (Burdock Root) Extract, Utica Dioica (Nettle) Extract, Silica, Glycerin, Ascorbic Acid, Cholecalciferol (Vitamin D)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mielle – Rosemary Mint LIGHT Scalp & Hair Strengthening Oil, erősítő olaj fejbőrre és hajra 59 ml” értékelése elsőként