Bounce Curl – Volume EdgeLift Brush, volumennövelő hajkefe

Ez a hajkefe a következő hajtípusokra alkalmazható: hullámos, göndör és nagyon göndör.

– Volumen fokozására

– Definiáláshoz

– Frizz mentes haj

12,190Ft

30 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 850013026845

Brands: Bounce Curl

A Volume EdgeLift Brush a Bounce Curl új, szabadalmaztatott keféje. Az oldalsó szélek közötti rések sűrűbben helyezkednek el, keskenyebbek, így vekonyabb, de volumenesebb fürtöket hoznak létre. Bio anyagokból készült, és kifejezetten a hullámok és fürtök megjelenésének javítására tervezték.

Ez az innovatív, 5-az-1-ben kefe frizz-mentes, jól definiált és dús fürtöket hoz létre, miközben a hajkefe nyele biztosítja a haj precíz elválasztását, és hő nélküli hajformázó eszközként is használható.

A másik Bounce Curl kefe, a Define EdgeLift Brush, az oldalsó szélek közötti nagyobb rések miatt ideális azok számára, akik kevesebb volument és jól definiált fürtöket szeretnének.

Alkalmas hajtípusok:

*Vékony, közepes vagy vastag szálú haj

*Hullámos, göndör és nagyon göndör haj

*8 cm-nél hosszabb haj

Oldalsó szélek: szétválasztják és dúsítják a hajszálakat.

Felső szélek: kevesebb volument és vastagabb tincseket hoznak létre bretonokhoz, réteges hajhoz és rövidebb hajhoz.

Sűrű vegán vaddisznó sörte: szétválasztja és kisimítja a tincseket, extra volument adva, miközben csökkenti a frizz-t.*

Sűrű és rugalmas, lekerekített végű sörték: könnyű siklást biztosítanak a további volumen érdekében, miközben minimalizálják a hajtöredezést.

Homokóra alakú fogantyú: precízen szétválasztja a hajat és hő nélküli hajformázó eszközként is használható.

Négyszer vastagabb párna: hosszú élettartamot biztosít.

Szellőzőnyílás: gyorsan szárad használat és tisztítás után.

Bázis és fogantyú: biológiailag lebomló, környezetbarát, festékmentes anyagokból készültek. Eltávolítják a toxikus szagokat.

*A kefe fogai magas minőségű szintetikus anyagból készültek, amelyek tökéletesen utánozzák a vaddisznó sörte textúráját és hatékonyságát.

Használati útmutató

Használd a kefét vizes hajon, vagy nagyon jól nedvesítsd meg egy permetezővel. Fésüld ki a hajat a Bounce Curl Flexible Detangling Brush segítségével, a rugalmas bontókefével.
Vigyél fel a hajra egy leave-in kondicionálót vagy a kedvenc styling krémedet, majd fésüld vagy keféld át a hajat, és válaszd szét szekciókra a fogantyú segítségével.
Kezdd a hajtöveknél, és húzd végig a kefét a haj hosszán, miközben csuklómozdulattal elforgatod, hogy a hajszálak a kefe oldalsó szélei közé kerüljenek, és így elkülönüljenek a tincsek.

Rövidebb, réteges haj vagy frufru esetén használd a felső éleket ott, ahol kevesebb volumenre és határozottabb fürtökre van szükség.
Óvatosan gyűrd a hajat a kezedbe felfelé irányuló mozdulattal.
Ha szeretnéd, a következő lépésként vidd fel a kedvenc styling termékedet.
Szárítsd meg a hajat diffúzorral vagy hagyd száradni a levegőn.

Tisztítási útmutató:

Távolítsd el a hajat a sörték közül az ujjaiddal vagy egy tisztítófésűvel.
Permetezz tisztítószert vagy fertőtlenítőt a kefére. Hagyd hatni maximum 10 percig, majd öblítsd le.
Hagyd a kefét a levegőn megszáradni.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Tömeg 0.1 kg

A kefe alapja és nyele biológiailag lebomló, cruelty-free anyagokból készül, állati eredetű összetevők nélkül.
Politejsavból (PLA) készült, a kefe biológiailag lebomló, és megújuló, organikus forrásokból származik, mint például a kukoricakeményítő és a cukornád. Szénlábnyoma is kisebb, mint sok más hagyományos műanyagé.
Fontos, hogy a tisztítás során óvatosan kezeld a kefét.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bounce Curl – Volume EdgeLift Brush, volumennövelő hajkefe” értékelése elsőként