As I Am – Rosemary Oil, rozmaringolaj 60 ml

Ez az olaj minden hajtípusra és fejbőrre alkalmas.

-Javítja a haj sűrűségét
-Megerősíti a fejbőr védőrétegét
-Erősebb haj

5,590Ft

12 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 858380045612

Brands: As I Am

Ez az olajkombináció javítja a haj sűrűségét. Megerősíti a fejbőr védőrétegét és erősíti a hajat. Hidratálja a hajat és a fejbőrt egyaránt. Frissítő rozmaring- és mentaolaj keveréket tartalmaz.

Akár 21%-kal növeli a haj ellenálló képességét, miközben mély hidratálást biztosít. 20%-kal csökkenti a fejbőr nedvességvesztését.

Kulcsfontosságú összetevők:

Rozmaring olaj: Védi a hajat a károsodástól, javítja a véráramlást mint értágító. A 10%-os rozmaringolaj koncentráció hatékonyabb mint a 2%-os minoxidil.

Menta olaj: Enyhíti a fejbőr viszketését. Természetes illatot és hűsítő érzést nyújt a fejbőrnek.

Melatonin: Javítja a haj vastagságát és sűrűségét. Klinikai vizsgálatok szerint a melatonin megelőző kezelés az alopecia és a hajhullás ellen, késlelteti a haj öregedését.

Réz tripeptid: Erősíti a hajhagymákat, javítja a haj rugalmasságát és serkenti a haj növekedését.

HASZNÁLAT

Göndör és nagyon göndör hajra (3-as és 4-es típusok): masszírozd az olajat a fejbőrbe az ujjbegyeddel. Oszlasd el a haj hosszán is. Ne öblítsd le. Használd naponta.

Egyenes és hullámos hajra (1-es és 2-es típusok): vidd fel az olajat a fejbőrre és a haj hosszára. Hagyd hatni 2-4 órán át. Akár éjszakára is hagyhatod. Ezután mossál hajat samponnal.

Naponta használható. Ezenkívül 1-3 cseppet alkalmazhatsz a hajvégekre anélkül  hogy leöblítenéd.

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Glycine Soja (Soybean) Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Phytosterols, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Salicylic Acid, Bis-Octyldodecyl Dimer Dilinoleate/Propanediol Copolymer, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Copper Tripeptide-34, Melatonin, Sarcosine, Glycerin, Biotin, Aqua/Water/Eau, Eugenol, Limonene, Linalool

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„As I Am – Rosemary Oil, rozmaringolaj 60 ml” értékelése elsőként