Ecoslay – Matcha Boost proteinturmix 59.1 ml

Ez a turmix ideális göndör hajra.

4,990Ft

53 készleten

Add to wishlist
Cikkszám: 850052940065

Brands: Ecoslay

Ez a proteinkezelés nagyon könnyen használható. Quinoa-ból és keratinból kivont fehérjét tartalmazva, az Ecoslay Matcha boost erősíti még  a legtörékenyebb hajszálat is, mert képes behatolni minden típusú hajszálba. A proteinek a kutikulák erősítésében játszanak szerepet, a Matcha-kivonat pedig megelőzi a haj hullását a DHT-nek, katekinnek és koffeinnek köszönhetően. Rendszeres használat esetén ez a egyszerű, de hatékony kezelés eredménye egy erős, rugalmas és fényes haj. Felbontás után hűtőben tárolandó.

* Szavatosságát megőrzi felbontástól 3 hónapig. Amennyiben felnyitás után hűtőben van tárolva szavatossága 12 hónapra emelkedik.

HASZNÁLAT

Vidd fel tiszta, ideális esetben egy mélytisztító samponos hajmosás után. Öblítsd le. A gyakori használattal akpcsolatos ajánlásért tanulmányozd az alábbi táblázatot. A legjobb eredményekért használd ezután az Ecoslay banános pakolást.

 

Porozitás Egészség Milyen gyakran? Meddig? Meleg?
Magas Egészséges Hetente 5 perc Nem
Magas Sérült Hetente 30 perc Nem
Alacsony Egészséges Havonta 5 perc Igen
Alacsony Sérült Hetente 30 perc Igen

*A weboldalon szereplő képek reprezentatív jellegűek. A termékek színe, szaga és állaga termékcsoportonként különbözhet. Ugyanakkor a termelő megváltoztathatja a termékek összetevőit semmi előzetes bejelentés nélkül. Ennek következtében, minden erőfeszítésünk ellenére, amit megteszünk az információk folytonos frissítéséért, a weboldalon feltüntetett összetevők eltérőek lehetnek a csomagoláson feltüntetett összetevőktől. Megkérünk, ellenőrizd az összetevőket a termék felbontása előtt. Ha bármilyen eltérést észlelsz, kérjük értesíts minket! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi tanácsokat, és minden termék hatása személyenként különbözik.

Distilled Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate (Colza Oil derived), Hydrolyzed Quinoa, Hydrolized Keratin (Soy/Wheat derived), Camellia Sinensis (Matcha) Leaf Extract, Propanediol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprilate, Glycerin.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ecoslay – Matcha Boost proteinturmix 59.1 ml” értékelése elsőként